НАЈАВА ЗА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „КНИЖЕВНИ ПОРТРЕТИ И РЕЦЕНЗИИ“

септември 28, 2023
1 минути

Во организација на Општина Кочани, ЈОУ Библиотека „Искра“ и издавачот „Европа ’92“ Кочани, за утре (Петок) најавена е промоција на книгата „Книжевни портрети и рецензии“ од Славица Цветкова.

Рецензенти и пшромотори на книгата се м-р Габриела Стефановска и Иван Котев.

Промоцијата на книгата е закажана за во 17:00 часот во просториите на ЈОУ Библиотека „искра“ – Кочани.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ