НАУЧИ ДА ПРОГРАМИРАШ – ИНТЕНЗИВЕН 4 МЕСЕЧЕН КУРС

септември 25, 2022
1 минути

Поради огромниот интерес за програмирање Venikom Software го отвора првиот интензивен курс за програмирање во Кочани. Курсот претставува четири месечна обука за Frontend програмирање користејќи ги HTML, CSS, Javascript и Git.

Целта на овој курс е да ги запознае оние кои што сакаат да се впуштат во водите на програмирањето и да ги запознае основите и насоките во Frontend програмирањето.

Бројот на студенти со физичко присуство е ограничен на 20. Курсот имате можност да го слушате онлајн или во училница. Предавањата започнуваат од 1ви Ноември. Пријавете со до 1 октомври и добијте 10% попуст. Повеќе информации може да добиете на http://learning.venikom.com