НЕВРЕМЕ ВО КОЧАНИ

јули 24, 2022
1 минути

Силниот дожд проследен на моменти и со град предизвика многу штети во градот. Како што гледаме од социјалните мрежи улиците се под вода, одводите не можат да ја соберат таа количина на вода а и многу објекти се поплавени.

Ни јавуваат за поплавени подрумски простории, за поплавени дуќани, за паднати дрва по улиците, и сето тоа наптавено за многу краток период за помалку од еден час.

 

С. Ивановски