НОВИ САДНИЦИ ПОКРАЈ ТРОТОАРИТЕ И ВО ПАРКОВИТЕ ВО КОЧАНИ

април 11, 2024
0 минути

Деновиве се озеленуваат нови површини во централното градско подрачје на Кочани.

Се засадуваат нови садници од видовите јасен, јавор, липа, црвена слива и платан покрај тротоарите по неколку улици, како и на повеќе парковски површини.

Општина Кочани апелира до граѓаните грижливо и совесно да се однесуваат и да не ги оштетуваат новите садници и останатата високостеблеста вегетација.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ