НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА ОМУ „РИСТО ЈУРУЈКОВ“ НА ОТВОРЕНО

декември 27, 2022
1 минути

Во склоп на овогодинешната новогодишна музичка програма во Градскиот парк, традиционалниот Новогодишен концерт на ОМУ „Ристо Јуруков“ ќе се одржи на отворено во Градскиот парк во деновите:

27.12.2022 – 15 часот (денеска)

28.12.2022 – 12 часот

29.12.2022 – 17 часот