ОД ПОНЕДЕЛНИК ВРЕМЕНСКИ РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈОТ НА ДЕЛ ОД УЛИЦАТА „НИКОЛА КАРЕВ“

април 19, 2024
0 минути

Заради модернизација на горниот строј на пругата Велес – Кочани, на патниот премин „Основен суд“, во периодот од 22 април до 3 мај 2024 год. ќе има времена измена на режимот на сообраќајот на дел од ул. „Никола Карев“.

Во овој период, влезот односно излезот во Кочани од правецот кон Грдовци ќе биде затворен за сообраќај.

Во интерес на безбедноста во сообраќајот, се повикуваат сите учесници во сообраќајот да го почитуваат времениот сообраќаен режим.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ