ОПРАВДАНА РЕАКЦИЈАТА НА ГРАЃАНИТЕ

ноември 14, 2022
0 минути

И додека денес во Советот се „кршеа копјата“ околу усвојувањето на некои точки, од граѓани на Општина Кочани стигна реакција и тоа оправдана.

Имено, денес додека се собирал сметот од контејнерите мрежести на улицата „Маршал Тито“ сето она што паднало на асфалтот не се вратило во камионот, туку се ставило на тротоарот.

Фотографиите што само што ги примивме токму тоа го покажуваат.

Чистотата во Кочани, пуштена на најјако.

С. Ивановски