ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, НАТПРЕВАРИТЕ ПО ГРУПИ ЗАВРШИЈА, НА РЕД СЕ 1/4 ФИНАЛНИТЕ

Во Спорт
јули 6, 2023
0 минути

Во текот на вчерашниот ден натпреварите по групи завршија, на ред е одигрувањето на 1/4 финалните натпревари на годинешниот Петровденски турнир во мал фудбал.

Инаку денес е слободен ден а веќе во Петок и Сабота гледачите ќе можат да ги следат четирите 1/4 финални натпревари.

Петок:

19:00 часот          „Амфенол“ – „Аледар“

20:00 часот          „Ауто Велт“ – „Џинџер бар“

Сабота:

19:00 часот          „Ефремови“ – „Фичобарбер Шери казино“

20:00 часот          „Рели“ – „Осоговска куќа“

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ