Ознака: петроденски турнир

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ – 21. ИЗДАНИЕ ЗА ЕКИПАТА НА „АУТО ВЕЛТ“

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ – 21. ИЗДАНИЕ ЗА ЕКИПАТА НА „АУТО ВЕЛТ“

Вечерва на повеќенаменското игралиште во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ со одигрувањето на малото и големо финали и официјално се спушти завесата на годинешното 21. издание на Петровденскиот турнир во мал фудбал. Победни и освојувач на наградниот фонд од 60.000 денари и порипана на екипата на „Ауто велт“ која во доста интересен но на моменти…

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ – ФИНАЛЕ: „АУТО ВЕЛТ“ – „ФИЧОБАРБЕР ШЕРИ КАЗИНО“

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ – ФИНАЛЕ: „АУТО ВЕЛТ“ – „ФИЧОБАРБЕР ШЕРИ КАЗИНО“

Вечерва се одиграа полуфиналните натпревари од 21. издание на петровденскиот турнир во мал фудбал по што стана јасно кои екипи ќе играат во големото а кои во малото финале. „Ауто велт“ вечерва ја совлада екипата на „Амфенол“ со 2:1 (2:0), додека во вториот натпревар екипата на „Фичобарбер Шери казино“ со подобра и ефикасна игра особено…

„ФИЧОБАРБЕР ШЕРИ КАЗИНО“ И „РЕЛИ“ ИЗБОРИЈА ПОЛУ ФИНАЛЕ НА ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ

„ФИЧОБАРБЕР ШЕРИ КАЗИНО“ И „РЕЛИ“ ИЗБОРИЈА ПОЛУ ФИНАЛЕ НА ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ

Со одигрувањето на денешните два четврт финални натпревари познати се сите учесници кои ќе ги играат полуфиналните натпревари и ќе влезат во борба за наградите. Вечерва „Фичобарбер Шери казино“ и „Рели“ беа далеку подобри од своите противници и ги продолжија натпреварите. „Фичобарбер“ „шери казино“ ја совлада екипата на „Ефремови“ со 5:0 (0:2) додека „Рели“ беше…

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, „АМФЕНОЛ“ И „АУТО ВЕЛТ“ ПРВИТЕ ПОЛУФИНАЛИСТИ

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, „АМФЕНОЛ“ И „АУТО ВЕЛТ“ ПРВИТЕ ПОЛУФИНАЛИСТИ

Вечерва на повеќенаменското спортско игралиште во дворот на ОУ  „СВ. Кирил и Методиј“ се одиграа првите два полуфинални натпревара натпревари од годинешното 21. издание на Петровденскиот турнир во мал фудбал. Гледачите видоа два мошне интересни натпревари во кои победниците беа решени во вториот дел од натпреварот. Во првиот натпревар екипата на „Амфенол“ со пресврт 2…

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, НАТПРЕВАРИТЕ ПО ГРУПИ ЗАВРШИЈА, НА РЕД СЕ 1/4 ФИНАЛНИТЕ

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, НАТПРЕВАРИТЕ ПО ГРУПИ ЗАВРШИЈА, НА РЕД СЕ 1/4 ФИНАЛНИТЕ

Во текот на вчерашниот ден натпреварите по групи завршија, на ред е одигрувањето на 1/4 финалните натпревари на годинешниот Петровденски турнир во мал фудбал. Инаку денес е слободен ден а веќе во Петок и Сабота гледачите ќе можат да ги следат четирите 1/4 финални натпревари. Петок: 19:00 часот          „Амфенол“ – „Аледар“ 20:00 часот          „Ауто Велт“…

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, ОД ПЛАНИРАНИТЕ ТРИ, ОДИГРАНИ ДВА НАТПРЕВАРА

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, ОД ПЛАНИРАНИТЕ ТРИ, ОДИГРАНИ ДВА НАТПРЕВАРА

Продолжија возбудувањата на годинешниот Петровденски турнир во мал фудбал. Денес на програмата беа три, но за жал гледачите видоа само два натпревари. Екипата на „Еуро петрол“ не се појави на теренот иако нивните противници „Ефремови“ допатуваа од Штип. Некоректно и кон противниците и кон гледачите а најмногу кон организаторите на турнирот. Сепак два натпревари им…

ВЕЧЕРВА ОДИГРАНИ ЧЕТИРИ НАТПРЕВАРИ ОД ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ

ВЕЧЕРВА ОДИГРАНИ ЧЕТИРИ НАТПРЕВАРИ ОД ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ

Она што никогаш досега се немаше случено на овој веќе традиционален турнир, се случи вчера,  организаторот на барање на некои екипи ги одложи двата натпревара од Петровденскиот турнир во мал фудбал, па вечерва мораше по брза постапка да го тоа надомести и наместо два гледачите вечерва присуствуваа на четири натпревари. Од спортски аспект гледано, вечерва…

„АУТО ВЕЛТ“ И „РЕЛИ“ ГИ ДЕКЛАСИРАА СВОИТЕ ПРОТИВНИЦИ

„АУТО ВЕЛТ“ И „РЕЛИ“ ГИ ДЕКЛАСИРАА СВОИТЕ ПРОТИВНИЦИ

Во денешните натпревари публиката уживаше во убавите акции и голови. „Ауто Велт“ и „Рели“ беа далеку подобри од своите противници и заслужено ги освоија бодовоте. Во првиот натпревар „Ауто Велт“ ја совлада екипата на  „Осоговска куќа“  со 6:0 (2:0) со што ја оствари својата втора победа и обезбеди доигрување. И во вториот натпревар доста голови….

„ФИЛИТЕА“ И „АМФЕНОЛ“ СО СИГУРЕН СТАРТ НА ТУРНИРОТ

„ФИЛИТЕА“ И „АМФЕНОЛ“ СО СИГУРЕН СТАРТ НА ТУРНИРОТ

Натпреварите и возбудувањата продолжуваат на Петровденскиот турнир во мал фудбал. И третиот ден се одиграа два натпревари кои донесоа интересен и ефикасен но преди се фер и коректен фудбал. Во првиот натпревар „Филитеа“ со сигурна игра го совлада „Еуро петрол“ со 4:2 (1:0), додека во вториот натпревар „Амфенол“ му го нанесе и вториот пораз на…

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, ВТОРИОТ ДЕН ДОНЕСЕ НЕИЗВЕСНИ  НАТПРЕВАРИ

ПЕТРОВДЕНСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, ВТОРИОТ ДЕН ДОНЕСЕ НЕИЗВЕСНИ НАТПРЕВАРИ

Вториот ден донесе два мошне интересни и преди се неизвесни натпревари во склоп на годинешниот 21. Петровденски турнир во мал фудбал. Во првиот натпревар се сретнаа екипите на „Џинџер бар“ и „Рели“, а по доста возбудувања натпреварот заврши без победник 2:2 (1:1). Во вториот натпревар гледачите видоа исто така добар фудбал со многу шанси и…

 • 1
 • 2