ПИНГПОНГАРИТЕ НА „КОЧАНИ“ ОБЕЗБЕДИЈА БАРАЖ НАТПРЕВАР ЗА ВЛЕС ВО СУПЕР ПИНГПОНГАРСКА ЛИГА

Во Спорт
мај 8, 2022
0 минути

Со победата во претпоследното коло од Првата пингпонгарска лига над екипата на „Дебар маало“ од 4:1, пингпонгарите на „Кочани“ обезбедија одигрување на бараж натпревар за влез во најквалитетната лига, „Супер пингпонгарска лига“.

Во борбата за влез во најелитната пингпонгарска лига Кочанските прингпонгари за противник ќе ја имаат седмо пласираната екипа од „Супер пингпонгарската лига“.

Успех за поздравување и почитување.

Одиме понатака.

С. Ивановски