ОО СДСМ КОЧАНИ: СООПШТЕНИЕ

март 25, 2024
1 минути

На 28 Конгрес на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија се промовираа и изгласаа носителите на листите и кандидатите за пратеници за престојните парламентарни избори.

Душанка Горгиева Трпевски е кандидат за пратеник во третата изборна единица од општинската организација на СДСМ Кочани, каде за носителка на листата за пратеници е изгласана Сања Лукаревска.

Победа за Европска Македонија!

Нема откажување од иднината

ОО СДСМ – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ