РАБОТНА СРЕДБА СО ГЕНЕРАЛНИОТ И ИЗВРШНИОТ ДИРЕКТОР НА КОМПАНИЈАТА „МЕРИСТЕМ ТОБИ“

февруари 17, 2022
0 минути

Денеска во кабинетот на градоначалникот на Општина Кочани, Љупчо Папазов беше одржана работна средба со Гунтер Капраун, генерален директор и Кабир Бариов, извршен директор на компанијата „Меристем Тоби“ во Кочани.

Одржаната средба беше со цел размена на искуства и разговор за идна можна соработка, како и информирање и промовирање на бизнис плановите на компанијата, со очекувана поддршка од Локалната самоуправа за меѓусебна соработка.

Општина  Кочани