ЏК „ГЛАДИЈАТОР“ СО НОВ ЧЛЕН ВО СЕМЕЈСТВОТО

Во Спорт
февруари 17, 2022
1 минути

Од денес натаму во семејството на Гладијатор Кочани имаме нов член кој веќе и го одработи првиот тренинг.

Нас ни се приклучи Claudia Cerutti член на Италијанската репрезентација.

Claudia ги препозна најдобрите на истокот и дојде се приклучи кај нас.

Дуваат нови ветрови тренираме напредуваме со европските вредности.

ЏК „Гладијатор“