СНЕГ НА „ПОНИКВА“

ноември 18, 2023
0 минути

Ладниот бран кој од пред некој ден почна да се шири на Балканот го донесе и првиот снег. Денес посетителите на „Пониква“ беа пријатно изненадени од снежната бела покривка.

Според  прогнозите студеното време ќе потрае а дотогаш можно е врвежите на снег да продолжат и снежната бела покривка да изнесува неколку сантиметри. Таман да ги предизвика љубителите на скијањето

С. Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ