СО НЕШТО УБАВО ДА ГО ЗАБЕЛЕЖИМЕ ДЕНОТ

октомври 18, 2022
0 минути

Во следните фотографии нема ништо што ќе повреди некои партиски доживотни потрчковци или некои кои цел живот се кријат зад вистината.

Гулабите навистина го разубавија денот. Иако веќе е втората половина од месец октомври сепак тие и понатака уживаат во речното корито.

Ги имаше денес на неколку локации во градот.

Добро е што со нешто убаво ќе го завршиме денешниот ден.

С. Ивановски