ЈОВАН МАНЕВ ДЕБИТИРАШЕ СО ПОБЕДА ВО ПРВИОТ СОСТАВ НА „АДАНА ДЕМИРСПОР“

Во Спорт
октомври 18, 2022
0 минути

Јован Манев беше стартер во приод состав на „Адана Демирспор“ на денешниот Куп натпревар против екипата на „Адијаман“.

Деби натпреварот во првиот состав на Манев му донесе радост бидејќи неговиот клуб славеше со 5:0 (1:0).

Му посакуваме на ова скромно момче но голем работник и борец на теренот да продолжи со работа и набргу да стане незаменлив во екипата на „Адана Демирспор“.

Одиме, уште појако Јован.

С. Ивановски