СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА КАЈ КРУЖЕН ТЕК ВО БЛИЗИНА НА ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА

октомври 12, 2022
0 минути

Вечерва околу 18:00 часот во непосредна близина на кружниот тек кај Полициска стани – Кочани се случи сообраќајна незгода.

Во сообраќајната несреќа учествувале Фолксваген Пасат „Караван“ и мопед. По контактот на двете возила лицето кое управувало со мопедот паднало на асфалтот и веднаш е однесено во Општа болница со проширена дејност во Кочани.

Дознаваме дека лицето е контактибилно, стабилно но за секоја сигурност ќе биде испратено во Општа болница – Штип за да биде направена компјутерска снимка.

По не несреќата на лице место е ислезена увидна екипа од Полициска станица – Кочани која треба да ги утврди причините за сообраќајката.

С. Ивановски