СООПШТЕНИЕ ОД ОК НА ВМРО ДПМНЕ – КОЧАНИ

декември 15, 2022
1 минути

Почитувани браќа и сестри!

Во позитивна и победничка атмосфера помина вчерашната КОМИТСКА ВЕЧЕР, на која се сретнаа повеќе генерации покажувајќи сплотеност, лојалност и македонска припадност.

Традицијата секогаш на прво место, но овојпат во ново руво, на нов начин…но заедно со сите подржувачи на делото и на Организацијата.

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани беше почестен со присуството на проф.д-р Христијан Мицкоски, нашиот претседател, кој имаше свое обраќање пред членовите и симпатизерите.

Остануваме доследни на идеалите!

Благодарност кон сите оние наши борци кои не подржуваат во оваа битка за промени и за излез од катастрофалната состојба во државата.

Со почит!

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани