СКРОМНО А ПРЕКРАСНО

декември 15, 2022
0 минути

Со поставувањето на новогодишната елка и некои други додатоци од вечерва „Паркот на Револуцијата“ во Кочани изгледа прекрасно.

Без некое расфрлање со некои нови украси и вака поставено, едноставно скромно но навистина убаво.

Да се надеваме дека овој дел од градот ќе заживее за Новогодишните и Божиќните празници каде граѓаните навистина ќе се чувствуваат убаво.

Секоја чест за реализацијата

С. Ивановски