СООПШТЕНИЕ

март 24, 2022
0 минути

Се известуваат корисниците на вода од системот за водоснабдување на КЈП „Водовод“ дека в недела, на 27 март 2022 година, во периодот од  8 до 17 часот ќе има прекин на водоснабдувањето.

Прекинот на испораката на вода е поради преспојување на реконструираниот дел на главниот цевковод во близина на бунарскиот систем кај главната пумпна станица ,,Грдовски орман“.

КЈП ,,Водовод“  Кочани