ИЗГУБЕН Е ПАРИЧНИК СО ДОКУМЕНТИ

јули 9, 2023
1 минути

Во петокот во Градскиот парк во Кочани на локација околу фонтаната, паркот и кафетериите во периодот помеѓу 14:00 и 15:00 часот изгубен е паричник со кафеава боја. Од документи има македонска возачка дозвола со изминат рок и американска возачка дозвола. Лицето го замолува пронаоѓачот на паричникот или само на документите истите да ги достави најблиската полициска станица или да  се јави на телефонскиот број 070-387-892

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ