Ознака: амичи

ПРЕКРАСНА  ПРЕДВЕЛИГДЕНСКА  ЗАБАВА  „АМИЧИ“  МУ  ПОДАРИ  НА  КОЧАНИ

ПРЕКРАСНА ПРЕДВЕЛИГДЕНСКА ЗАБАВА „АМИЧИ“ МУ ПОДАРИ НА КОЧАНИ

Во пресрет на Велигденските празници во организација на Приватната детска градинка „Амичи“ од Кочани, во „Паркот на Револуцијата“ беше организиран „Велигденски хепенинг“. Во присуство на голем број роднини и пријатели како и заинтересирани граѓани дечињата од латино клубот при Приватната детска градинка „Амичи“ приредија прекрасна детска забава гоја му даде посебно освежување на градот во…