Ознака: асном

ИСЧИСТЕНА ОКОЛИНАТА НА СПОМЕН-ДОМОТ „АСНОМ“

ИСЧИСТЕНА ОКОЛИНАТА НА СПОМЕН-ДОМОТ „АСНОМ“

Вработените на КЈП “Водовод” Кочани во координација со локалната  самоуправа во текот на денешниот ден ја исчистија дивата депонија и целиот локалитет кај Спомен-домот “Асном”. Во текот на акцијата беа  собрани и изнесени околу 3 метри кубни мешан комунален отпад, градежен шут и слично. Во наредниот период, КЈП “Водовод” Кочани ќе продолжи со акции за…

ЗАПАДНАТА СТРАНА НА СПОМЕН ДОМОТ „АСНОМ“ КАКО ОД ХОРОР ФИЛМОВИТЕ

ЗАПАДНАТА СТРАНА НА СПОМЕН ДОМОТ „АСНОМ“ КАКО ОД ХОРОР ФИЛМОВИТЕ

Изминатата среда од Општина Кочани беше организирана еко-акција во која како што беше наведено се чистела околината на три локации во градот, меѓу кои едната беше спомнато дека е кај Спомен домот „АСНОМ“. Да се чистеше дел од околината но по се изгледа само на јужната страна бидејќи денешните фотографии се направени на северната и…