Ознака: клупи

НЕ МОЖЕ  ДЕЛ  ОД КЛУПИТЕ  ДА  СЕ  КОРИСТАТ  ЗА  ОДМОР

НЕ МОЖЕ ДЕЛ ОД КЛУПИТЕ ДА СЕ КОРИСТАТ ЗА ОДМОР

Голем дел од поставените клупи од двете страни на  Кочанска река не може населението да ги користи. Особено тоа се однесува за клупите кои се поставени под дрвјата. Причината се гулабите и другите птици кои ги запоседнале крошните на дрвата така да клупите се преполни со фекалии, па минувачите кои сакаат да се одморат мора…