Ознака: книговодители

СМЕТКОВОДИТЕЛИТЕ СО ИНИЦИЈАТИВА ЗА УСОГЛАСУВАЊЕ НА УСЛУГИТЕ СО ИНДЕКСОТ НА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ЖИВОТ

СМЕТКОВОДИТЕЛИТЕ СО ИНИЦИЈАТИВА ЗА УСОГЛАСУВАЊЕ НА УСЛУГИТЕ СО ИНДЕКСОТ НА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ТРОШОЦИТЕ ЗА ЖИВОТ

Во четвртокот во ресторан „Але-Дар“ во Кочани членовите на Здружението на сметководители на Кочани одржаа состанок на иницијатива на сметководители од сметководствените агенции од Кочани. Прва точка на дневниот ред за која се разговараше на состанокот беа цените за сметководствените услуги. Сметководителите едногласно се сложија дека треба да ги усогласат цените на сметководствените услуги со…