Ознака: летување

ДА  БИДЕМЕ  ДЕЛ  ОД  СКУРАС  КАМП  СО  ТЕОДОРА  ХРИСТОВА

ДА БИДЕМЕ ДЕЛ ОД СКУРАС КАМП СО ТЕОДОРА ХРИСТОВА

Почитувани родители, драги деца! Ајде заедно да се забавуваме, спортуваме, одмориме и ова лето! Не дозволувајте да ви раскажуваат, бидете дел од СКУРАС камп! Запишете се и резервирајте го своето место на време! Термин: 15-22 јули Контакт: ТЕОДОРА ХРИСТОВА – 077791095