ДА БИДЕМЕ ДЕЛ ОД СКУРАС КАМП СО ТЕОДОРА ХРИСТОВА

февруари 16, 2022
1 минути

Почитувани родители, драги деца!

Ајде заедно да се забавуваме, спортуваме, одмориме и ова лето!

Не дозволувајте да ви раскажуваат, бидете дел од СКУРАС камп!

Запишете се и резервирајте го своето место на време!

Термин: 15-22 јули Контакт:

ТЕОДОРА ХРИСТОВА – 077791095