Ознака: нова година

ОПШТИНА  КОЧАНИ  ОРГАНИЗИРА  „НОВОГОДИШЕН  БАЗАР“

ОПШТИНА КОЧАНИ ОРГАНИЗИРА „НОВОГОДИШЕН БАЗАР“

Во време на одржувањето на Новогодишните и Божиќните празници Општина Кочани организира „Новогодишен базар“. Локација ќе биде платото на „Паркот на Револуцијата“ а периодот во кој ќе треба да се организира е 23.12.2022 година до 08.01.2023 година. По тој повод објавен е Оглас за негово организирање преку Јавно надавање. О Г Л А С за…