Ознака: такси

„НАШЕ  ТАКСИ“  НОВА  ТАКСИ  КОМПАНИЈА  ВО  КОЧАНИ

„НАШЕ ТАКСИ“ НОВА ТАКСИ КОМПАНИЈА ВО КОЧАНИ

Со повикувањето на телефонскиот број 13 223 или 071-313-223 од денес жителите на Кочани ќе можат да ги користат такси услугите на новата Такси Компанија „Наше такси“. Засега компанијата брои 5 нови возила кои располагаат со клима уреди, GPR, современ аудио систем кој на клиентите им обезбедува безбедносна и здравствена сигурност, комфор и професионален однос…