УЧЕНИЦИ ОД СОУ „ГОШО ВИКЕНТИЕВ“ – КОЧАНИ, ГО ИЗРАБОТИЈА НАЈГОЛЕМОТО ВЕЛИГДЕНСКО ЈАЈЦЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

април 11, 2023
1 минути

Учениците од машинскиот актив под менторство на Ивица Јорданов го изработија највисокото велигденско јајце во Република Македонија кое е високо 3,20 метра и тешко 200 килограми.

Јајцето е поставено во градскиот парк во склоп на Велигденскиот хепенинг ,,Сподели радост”.

Од име на сите вработени во СОУ,, Гошо Викентиев”- Кочани Ви посакуваме среќни велигденски празници !!!

СОУ „Гошо Викентиев“ – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ