УТРЕ (САБОТА) И ОФИЦИЈАЛНО ЗАПОЧНУВА СКИЈАЧКАТА СЕЗОНА

декември 17, 2021
1 минути

Како што не извести концесионерот на ски-лифтовите на „Пониква“ од утре (Сабота) и официјално започнува скијачката сезона.

Снег има доволно, а патеките на ски лифотивте 1 и 3 се подготвени да ги примат првите љубители на скијањето на снег.

Времетраењето на работата на ски-лифтовите е од 10:00 до 15:00 часот.

Време е за уживање на снег

С. Ивановски