ВЛАДИМИР ГРЧЕВ ПОВТОРНО ВО ТИМОТ КОЈ ЌЕ ЈА ПРЕСТАВУВА МАКЕДОНИЈА НА БАЛКАНСКАТА И ЕВРОПСКАТА ОЛИМПИЈАДА

април 28, 2023
1 минути

Владимир Грчев, ученик во VII одделение во ООУ „Св. Кирил и Методиј“ – Кочани на Македонската Јуниорска Олимпијада по информатика оствари резултат за почитување, го освои бронзениот медал.

Со овој резултат Владимир Грчев  повторни влезе во тимот кој ќе ја претставува Македонија на Балканската и Европската Олимпијада.

Честитки за Владимир и за неговата менторка наде Давиткова.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ