ВО НЕДЕЛА, ФУДБАЛСКИОТ НАТПРЕВАР „ОСОГОВО“ – „ТИВЕРИЈА“ СО ХУМАНИТАРЕН КАРАКТЕР

Во Спорт
мај 11, 2023
1 минути

ГФК „Осогово“ и ЗГ „Никола Мантов“ ги покануваат сите сограѓани и љубители на фудбалот заеднички да го прославиме освоеното прво место во Трета Фудбалска Лига –  Исток.

Во продажба ќе бидат пуштени влезници, а собраните средства се наменети за лекување на нашите сограѓани Славица Димитрова и Димче Малчев.

Билетите се во продажба во „Шишко“ во трговски центар и во кафе бар „Пролет“.

ЗГ „Никола Мантов“ – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ