ЗАТВОРЕН ПРЕМИНОТ НА РЕКАТА КОН УЛИЦА „ВЕРА КОТОРКА“

мај 10, 2024
0 минути

Преминот на реката од ул. „Лазар Андонов“ кон ул. „Вера Которка“, подолу од железничкиот подвозник кон градскиот стадион во Кочани е затворен.

Општина Кочани од безбедносни причини го затвори преминот преку реката. Одговорноста и грижата за граѓаните е приоритетна обврска и задолжение на општината.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ