АЛЕКСАНДРА КАМП 2022 ГРЦИЈА – 15.500 ДЕНАРИ (5 РАТИ ФЕВРУАРИ – ЈУНИ)

февруари 16, 2022
1 минути

Почитувани родители, ученици, кампери.

Традицијата продолжува. Информирајте се на време, резервирај свое место по промотивна цена.

Тоа што било претходните години можете да го видете на Нашата FB страна Alexandra Camp Stip / Александра Камп Штип

Инфо: Проф. Димитар Дамески моб: 075 471 521