Ознака: објава

ЈАВНА ОБЈАВА ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЛИЦА ЗА ВРШЕЊЕ РАБОТИ – ДОСТАВА НА АКТИ СО ДОГОВОР НА ДЕЛО

ЈАВНА ОБЈАВА ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЛИЦА ЗА ВРШЕЊЕ РАБОТИ – ДОСТАВА НА АКТИ СО ДОГОВОР НА ДЕЛО

Општина Кочани распиша Јавна објава за ангажирање на најмногу 20 лица за вршење работи – достава на акти со Договор на дело. Јавната објава трае до 13.02.2024 година, а пријавите се доставуваат во Едношалтерската канцеларија во Општина Кочани. Сите останати детални информации се на следниот линк: https://kocani.gov.mk/wp-content/uploads/2024/01/Javna-objava.pdf Општина  Кочани КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ …

КОАЛИЦИЈА ЗА „ЗАШТИТА“ НА ДЕЦАТА И „РОДИТЕЛСКИ ФРОНТ“?!

КОАЛИЦИЈА ЗА „ЗАШТИТА“ НА ДЕЦАТА И „РОДИТЕЛСКИ ФРОНТ“?!

(ОДГОВОР  НА  ОБЈАВЕНИОТ  ТЕКСТ  ВО  ЈАВНОСТА  ОД  КОАЛИЦИЈАТА  ЗА  ЗАШТИТА  НА  ДЕЦАТА  И  РОДИТЕЛСКИ  ФРОНТ) Општина Кочани ја отфрла грубата манипулација на здруженијата Коалиција за заштита на децата и Родителски фронт во текстот под наслов „Општина Кочани против децата и родителите“, објавен во јавноста на 7 декември 2023 година. Поединци и граѓански здруженија објавуваат лажни…

ПОВТОРНА ОБЈАВА ЗА АНГАЖИРАЊЕ ЛИЦА ЗА РЕВИЗИЈА НА ПАЗАРНА ВРЕДНОСТ ЗА НЕДВИЖЕН ИМОТ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА КОЧАНИ

ПОВТОРНА ОБЈАВА ЗА АНГАЖИРАЊЕ ЛИЦА ЗА РЕВИЗИЈА НА ПАЗАРНА ВРЕДНОСТ ЗА НЕДВИЖЕН ИМОТ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА КОЧАНИ

Општина Кочани го обновува барањето за 20 лица што ќе вршат ревизија на пазарната вредност на недвижен имот на територијата на општина Кочани. Лицата ќе бидат ангажирани со договор на дело и ќе вршат прибирање податоци од терен, фотографирање, евидентирање и пополнување обрасци наменети за секоја катастарска парцела на територијата на општина Кочани – во…

ЈАВНА ОБЈАВА ЗА АНГАЖИРАЊЕ ЛИЦА ЗА РЕВИЗИЈА НА ПАЗАРНА ВРЕДНОСТ НА НЕДВИЖЕН ИМОТ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА КОЧАНИ

ЈАВНА ОБЈАВА ЗА АНГАЖИРАЊЕ ЛИЦА ЗА РЕВИЗИЈА НА ПАЗАРНА ВРЕДНОСТ НА НЕДВИЖЕН ИМОТ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА КОЧАНИ

Општина Кочани, преку јавна објава бара 20 лица што ќе вршат ревизија на пазарната вредност на недвижен имот на територијата на општина Кочани, што претставува основа за утврдување на данокот на имот. Лицата ќе бидат ангажирани со договор на дело и ќе вршат прибирање податоци од терен, фотографирање, евидентирање и пополнување обрасци наменети за секоја…

ИЗМЕНА НА РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И ЗА ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ЗА ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ОД 37. ОБЈАВА

ИЗМЕНА НА РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И ЗА ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ЗА ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ОД 37. ОБЈАВА

Почитувани, Во 37. објава за отуѓување на државно градежно земјиште (вест од Општина Кочани од 4 април 2023 г.) има измена на термините за пријавување и за јавно наддавање за парцелите за индивидуално домување. Имено, рокот за пријавување за учество во електронското јавно наддавање за градежните парцели за индивидуално домување ќе биде до 26 април…

ОПШТИНА КОЧАНИ ОТУЃУВА 15 ПАРЦЕЛИ ДРЖАВНО ГРАДЕЖНО ЗАЕМЈИШТЕ

ОПШТИНА КОЧАНИ ОТУЃУВА 15 ПАРЦЕЛИ ДРЖАВНО ГРАДЕЖНО ЗАЕМЈИШТЕ

Општина Кочани ја распиша 37. објава за отуѓување градежно земјиште во државна сопственост, со која се ставени на продажба 15 градежни парцели, од кои 14 со намена индивидуално домување и една парцела за лесна индустрија. Од парцелите за индивидуално домување шест се наоѓаат на улицата „Февруарски поход“, по три на улиците „Митко Тодоров“ и „Пиринска“…

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

Во синоќешните часови на банкомат во „Тутунска банка“ во Кочани наш сограѓанин нашол одредена сума на пари. Оној што ги загубил парите може да воспостави контакт на телефонскиот број:  077-561-750. Добро е што уште има чесни луѓе.

АЛЕКСАНДРА КАМП 2022 ГРЦИЈА – 15.500 ДЕНАРИ (5 РАТИ ФЕВРУАРИ – ЈУНИ)

АЛЕКСАНДРА КАМП 2022 ГРЦИЈА – 15.500 ДЕНАРИ (5 РАТИ ФЕВРУАРИ – ЈУНИ)

Почитувани родители, ученици, кампери. Традицијата продолжува. Информирајте се на време, резервирај свое место по промотивна цена. Тоа што било претходните години можете да го видете на Нашата FB страна Alexandra Camp Stip / Александра Камп Штип Инфо: Проф. Димитар Дамески моб: 075 471 521

КОНЕЧНО ВИСТИНСКИ OUTLET ВО КОЧАНИ

КОНЕЧНО ВИСТИНСКИ OUTLET ВО КОЧАНИ

Колку пати сте добиле желба за патување, само и единствено да одите на шопинг и да купувате по привилегирани цени? Ковид пандемијата покрај патувањата, ни ги ограничи и можностите за квалитетно пазарување по одлични и ниски цени! Но сега, немора да патувате за да купите нешто со ВИСТИНСКИ ПОПУСТ и РЕАЛНО НИСКИ ЦЕНИ. Кога зборот…