„АУТО ВЕЛТ“ И „РЕЛИ“ ГИ ДЕКЛАСИРАА СВОИТЕ ПРОТИВНИЦИ

Во Спорт
јули 1, 2023
0 минути

Во денешните натпревари публиката уживаше во убавите акции и голови. „Ауто Велт“ и „Рели“ беа далеку подобри од своите противници и заслужено ги освоија бодовоте.

Во првиот натпревар „Ауто Велт“ ја совлада екипата на  „Осоговска куќа“  со 6:0 (2:0) со што ја оствари својата втора победа и обезбеди доигрување.

И во вториот натпревар доста голови. „Рели“ ја совлада екипата на „Голден бојс“ со резултат 7:0 (1:0) и е на чекор до пласман во доигрувањето.

Утре Недела е слободен ден а натпреварите продолжуваат во Понеделник:

19:00          „Еуро петрол“ – „Аледар“

20:00          „Филитеа“ – „Ефремови“

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ