ДЕЧИЊАТА ОД ЈОУДГ „ПАВЛИНА ВЕЛЈАНОВА“ – КОЧАНИ УПАТИЈА ПОРАКА, ЧЕСТИТ 8. МАРТ

март 8, 2024
0 минути

Деновиве во сите објекти на градинката ,,Павлина Велјанова“ се одржаа приредби во чест на празникот на жената. Најубавата честитка дамите ја добија токму од овде…….

Само една детска насмевка е доволна да ги стопли срцата на сите мајки, тетки, баби, учителкии.

Честит празник дами

ЈОУДГ „Павлина Велјанова“

Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ