ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ ОДРЖА „КОНЦЕРТ ЗА НАШИТЕ МАЈКИ“

март 8, 2024
1 минути

Под мотото „Концерт за нашите мајки“ а по повод 8-ми Март „Меѓународниот ден на жената“ синоќа во салата на „Мултикултурниот центар“ – Кочани се одржа најавениот концерт.

Посетителите кои салата ја исполнија до последното место во една прекрасна атмосфера уживаа со сето она што им го понудија учениците и наставничкиот тим на ООМУ „Ристо Јуруков“.

Ваквите и слични концерти се она што му треба на овој народ.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ