ДЕНЕС ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ОРИЗОТ ВО ПОЕЗИЈАТА“

септември 28, 2023
1 минути

Во организација на Општина Кочани, ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани и Здружение за култура, наука и општествени дејности „Стари поток“ – Кочани, вечерва во 18:00 часот ќе биде промовирана книгата „Оризот во поезијата“.

Автори на книгата се м-р Љупка Стојменова и м-р Коце Стојменов а промоцијата е во склоп со годинешното 32. издание на манифестацијата „Денови на Кочанскиот ориз 2023“.

Промоцијата е во просториите на ЈОУ Библиотека “Искра“ – Кочани.

С. Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ