ВО ТЕК СЕ УПИСИТЕ ВО „MUSIC ON ШКОЛА ЗА ГИТАРА“

септември 28, 2023
1 минути

Во тек се уписите во „Music On Школа за гитара“

– Групна и индивидуалнa настава за свирење гитара.

– Индивидуална настава за свирење Бас гитара.

– Наставата во групи се одвива со мал број на ученици и истата започнува од 01.10.2023 година

– Возраст на деца: над 9 години.

– Програмата се одвива со физичко присуство во нашите простории кои се наоѓаат на ул. “Скопска” бр. 69 во Кочани

За повеќе информации и прашања, побарајте не на +38977727339 Дејан Алексовски

Ве очекуваме

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ