ДЕНЕС, ПРВ МEМОРИЈАЛЕН ФУДБАЛСКИ ТУРНИР „САШКО РОМАНОВ“

Во Спорт
јуни 8, 2024
0 минути

Денес (Сабота) на „Затворените терени“ во дворот  на училиштето „Св. Кирил и Методиј“ ќе се одржи првото издание на Меморијалниот Фудбалски турнир „Сашко Романов“ во знак на сеќавање на еден од најголемите љубители на фудбалот во Кочани, успешен стопанственик и преди се голем човек, кој за жал прерано не напушти.

На турнирот ќе учествуваат пет екипи „Сашко 1“ , „Сашко 2“, „Сашко 3“, „Сашко 4“ и „Сашко 5“  кои ќе одиграат мешусебни натпревари во траење од по 15 минути.

Турнирот започнува во 16:30 часот.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ