ДОДЕКА НЕ СЕ ДОГОВОРАТ ОПШТИНИТЕ „ВОДОВОД“, КОГА ЌЕ ИМА МОЖНОСТ ЌЕ ГО СОБИРА СМЕТОТ

јули 19, 2023
1 минути

Како што не информираат денес возило од КЈП „Водовод“ го собира сметот на Пониква.

Дознаваме дека додека двете општини не седнат на маса и не постигнат договор сметот на Пониква ќе го собира КЈП „Водовод“ но само кога ќе има слободно возило и кога ќе има услови за такво нешто.

Сега е исчистено, туристи малку има во моментот на пониква, па да видиме за колку време пак ќе се повтори сликата од вчерашниот ден.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ