СМЕТОТ И ПЕСОКОТ ЕКСПРЕСНО СОБРАНИ

јули 18, 2023
0 минути

Само ден по нашата објава дека подолг шерито на платото пред блок „А“  во Трговскиот центар уште не е собран сметот и песокот кои се последица на замената на дотраените мермерни плочи, истиот експресно е собран.

Уште во раните утрински часови екипи го собраа и сметот и песокот и ја вратија состојбата од првите денови на овој месец.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ