СЕ БАРА ДВАНАЕСЕТГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ КОЕ СЕ ОДДАЛЕЧИЛО ОД СЕМЕЈНИОТ ДОМ

февруари 6, 2024
0 минути

На 05.02.2024 во 15.45 часот во Полициската станица Кочани, социјална работничка во Центарот за социјални работи Кочани пријавила дека од домот на нејзиното згрижувачко семејство се оддалечила Ј.А.(12), која и претходно се оддалечувала и била пронаоѓана и враќана.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Соопштение на СВР Штип

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ