ДОЈДИ, ИГРАЈ И ОСВОЈ ВРЕДНИ НАГРАДИ ВО KAZZINO MOZZART ВО КОЧАНИ!

октомври 5, 2023
1 минути

Kazzino Mozzart во Кочани ги носи најголемите добивки во градот, а во наредниот месец играчите може да дојдат до двојна радост затоа што стартува награден натпревар кој покрај добивките може да донесе и вредни награди.

Во периодот од 6 октомври до 6 ноември, во Kazzino Mozzart Кочани (во склоп на уплатно место Mozzart Кочани 1, Трговски Центар), ќе има лотарија од која ќе може да станете дел доколку го исполните условот и да освоите награда.

Доколку добиете:

�� 5x исти симболи

�� Бонус скатери

�� Некој од џекпотовите

повикајте го вработениот, земете талон и учествувајте во лотаријата на која може да освоите една од многуте награди, и тоа:

1 место: Скутер Hamachi JIAJUE JJ50QT-3

2 место: Apple iWatch 8

3 место: Парфем

4 место: 10.000 MKD БОНУС Ваучер

5 место: 6.000 MKD БОНУС Ваучер

6 место: 3.000 MKD БОНУС Ваучер

7 место: 1.000 MKD БОНУС Ваучер

8 место: 1.000 MKD БОНУС Ваучер

9 место: 1.000 MKD БОНУС Ваучер

10 место: 1.000 MKD БОНУС Ваучер

Дојди, играј и освој. Биди победник и доживеј двојна радост, заедно со Mozzart!

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ