ДОНАТОРСКА ПРЕТСТАВА

ноември 18, 2022
1 минути

Ве упатуваме на ДОНАТОРСКА ПРЕТСТАВА – ЈЗУ “ЕВРОПА” по повод МОВЕМБАР – месецот на машкото здравје,
ординација: МУЛТИКУЛТУРЕН ЦЕНТАР Кочани
термин: 25ти Ноември 2022г, 19 часот.
котизација 250 ден.
Претставата е надополнета со ПРЕДАВАЊЕ од Психијатар д-р. Дарко Иванов, при Центарот за Ментално Здравје – Кочани.
Да се едуцираме за важноста на менталното здравје, а воедно и да примиме терапија преку одличната комедија ЈЗУ “ЕВРОПА од Театар Штип во режија на Kristina Atanasova Arsova,
Подигнете ги вашите упати во:
Кафе Бар – Пролет
Кафе Бар – Класик
П.С.
на сите упатени ќе им биде препишан рецепт за среќен живот.

Ротари клуб Кочани-Виница