ДПД (ДОБРОВОЛНО ПРОТИВПОЖАРНО ДРУШТВО) СО АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА ДОГРАДБА НА НИВНИОТ НОВ ДОМ

декември 28, 2021
1 минути

Волонтерите од ДПД Кочани во изминатиот период интензивно работата на комплетирање на просториите на друштвото.

За таа цел потребна ни е помош од вас, а истата може да ја изразете со донација во вид на:

– Глет маса

-Лајсни

-ПВЦ прозори (4) и влезна врата (1)

-Внатрешни врати (3)

-ВЦ шоља

-Плафонски болјер

-Чешма со туш

-Чешма за судопер

-Лавабо

-Плочки

-Судопер

-Фриждер

-Шпоре

-Кујна (висачи и други елементи)

-Маса

-Биро

-Столови

– Лаптоп

-Печатач со скенер

Доколку сте во можност да донирате некои од погоре напишаните работи Ве молиме обратене ни се во порака на оваа фејсбук страна за што искрено ќе Ви бидеме благодарни

ДПД – Кочани