ФИЗИЧКИ ЈА НАПДНАЛ СОПРУГАТА ПО ШТО ЛИЦЕТО БИЛО ЛИШЕНО ОД СЛОБОДА

ноември 5, 2021
0 минути

На 05.11.2021, полициски службеници од Полициската станица Кочани од слобода го лишиле М.З.(57) од Кочани затоа што физички ја нападнал неговата 45 – годишна сопруга.

По комплетирање на случајот против М.З. ќе биде поднесена соодветна пријава..

ИЗВОР: Дневни билтени на СВР Штип