ИЛИНДЕНСКИ СПОРТСКИ ИГРИ „ЧЕШИНОВО 2022“ – 50 ИЗДАНИЕ

Во Спорт
јуни 18, 2022
1 минути

Како што не информираат од Организациониот одбор на Илинденските Спортски Игри  „Чешиново 2022“, Општина  Чешиново-Облешево,  во периодот од 09. Јули до 02 Август го организира 50 јубилејно издание на Илинденските Спортски Игри.

Пријавувањето на фудбалските екипи е во тек и истото ќе трае до 25 Јуни.

Наградниот фонд за освоено прво место изнесува 80.000,00 денари а за освоено второ место 40:000,00 денари

Заинтересираните екипи своето учество можат да го пријават кај:

Митко (070-382-197) и

Влатко (078-844-207)

С. Ивановски